• -20%
Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara
Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara
Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara
Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara

Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara

SAI003  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 35,00 Lei
28,00 Lei 35,00 Lei -20%

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de busuioc reduce epuizarea, aduce claritate in gandire. Este perfect pentru perioadele stresante. Alunga stresul si anxietatea, sporeste concentratia, ridica moralul si indeamna catre optimism. 

Uleiul de busuioc susține sistemul digestiv, respirator, nervos.

 

 
Beneficii Ulei de Busuioc 

Folosit în aromaterapie, uleiul de busuioc reduce anxietatea, frica, nervozitatea și tensiunea.

Diluat corespunzător și aplicat pe tâmple și pe partea din spate a gâtului, uleiul de busuioc ajută atât mintea, cât și corpul. Calitățile calmante ale uleiului îl fac perfect pentru a atenua durerile de cap și pentru a reduce emoțiile copleșitoare, stresul și oboseala. Poate chiar să ajute în eforturile de a depăși o dependență deoarece utilizarea regulată a acestui ulei esențial oferă forță mentală, claritate și motivație.

Este perfect pentru perioadele stresante. Alungă stresul și anxietatea, aduce claritate în gândire, sporește concentrația, ridică moralul și îndeamnă către optimism. Se poate difuza singur sau împreună cu uleiurile de bergamotă, lămâie și eucalipt globulus în caz de burn-out.

Uleiul esențial de busuioc acționează asupra chakrelor gâtului și inimii, ajută pe plan fizic, emoțional și spiritual, armonizând toate cele 3 planuri. Este un ulei care revitalizează și tonifică organismul, dar și un protector spiritual. Uleiul esențial de busuioc este un excelent tonic digestiv. Datorită proprietăților carminative, este utilizat pentru ameliorarea indigestiei, a constipației, a crampelor stomacale și a flatulenței. Este foarte benefic si împotriva colicilor (durere abdominală puternică cu caracter spasmodic). Pentru ameliorarea digestiei se poate folosi ca atare sau în combinație cu alte uleiuri esențiale cu proprietăți digestive (ghimbir, mentă, fenicul, mușețel roman). În caz de greață și vărsături, se poate inhala aplicand o picătură pe o batistă sau pe un șervețel. Se poate combina cu Mentă, Ghimbir sau Lămâie.

Uleiul esențial de busuioc este eficient în ameliorarea răcelilor, gripei și febrei asociate acestor afecţiuni. Datorită proprietăților sale antispastice, este frecvent utilizat pentru a reduce simptomele tusei convulsive. De asemenea, poate fi utilizat pentru ameliorarea simptomelor astmului bronșic și infecțiilor sinusale.

Uleiul de busuioc poate fi utilizat pentru a preveni starilor de greață (cu sau fara vărsături), în special atunci când cauza greții este răul de mișcare.

Aroma: uleiul esențial de busuioc are o aromă asemănătoare cu cea a plantei din care se obține. Are o aromă ierboasă, dulce.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Busuioc: antioxidante, antiinflamatoare, analgezice (linaloolul din compoziție este eficient în cazul durerilor neuropate), antismasmodice (proprietăţi anticonvulsive), antifungice (inhibă diverse tipuri de candida), carminative (calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale), antiemetice (oprește vărsăturile; antivomitiv), antibacteriene, antidepresive (combate stările depresive).

Uleiuri compatibile: uleiul de Busuioc se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Peppermint (Mentă), Maghiran, Lavandă, Salvie, Rozmarin ct. cineol, Spearmint (Mentă Creată).

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Ocimum basilicum
Familia botanică: Lamiaceae (Labiatae)
Cultură: organică
Țara de origine: India
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: flori, frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): linalool, citral (geranial + neral), limonene, eugenol, geraniol
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Busuioc

Piele – uleiul de Busuioc, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Stock Limitat
on
Aroma
Ierboasa
Emotional
Claritate
Optimism
Purificare
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antidepresiv
Antifungic
Antioxidant
Antispasmodic
Carminativ
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Busuioc, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de busuioc reduce epuizarea, aduce claritate in gandire. Este perfect pentru perioadele stresante. Alunga stresul si anxietatea, sporeste concentratia, ridica moralul si indeamna catre optimism. 

Uleiul de busuioc susține sistemul digestiv, respirator, nervos.

 

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist