-->
Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara
Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara
Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara
Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara

Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara

SAI010  |   cu TVA

Stoc epuizat
PRP: 48,00 Lei
48,00 Lei

Uleiul esential de copaiba Saimara combate oboseala fizica, stresul, anxietatea, aduce echilibru si stimuleaza gandirea pozitiva.

Folosit in aromaterapie, uleiul de copaiba sprijina buna functionare a organismului.

Pur 100%. Nediluat. Cultură salbatică. Ulei esential Kid Friendly.


 
Beneficii ulei de Copaiba

Copaiba este un ulei esențial balsamic, obținut din seva rășinoasă a arborelui cu același nume care crește în pădurile amazoniene. În medicina traditională braziliană, care avea la baza remedii pe baza de plante, rășina de copaiba era utilizată pe scara largă pentru afecțiuni cutanate. Uleiul esențial de copaiba accelerează videcarea rănilor (are proprietăți cicatrizante), calmează iritațiile, ameliorează acneea și regenerează pielea.

Uleiul de Copaiba oferă sprijin important pentru:

sistemul nervos - uleiul de copaiba are un efect calmant asupra sistemului nervos. Elimina emoțiile negative, oboseala și stresul, stimulează gândirea pozitivă, reduce intensitatea stărilor de agitație. Datorita proprietatiilor sale calmante, copaiba ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Pentru regăsirea liniștii și echilibrului, copaiba se poate combina cu bergamotă, piper negru, lavandă sau tămâie.

sistemul imunitar - întărește sistemul imunitar și previne infecțiile, fiind un aliat de nădejde pentru sezonul rece când răceală și gripă amenință la fiecare pas.

sistemul digestiv - unele surse recomanda copaiba în caz de disconfort la nivel abdominal: crampe, dureri abdominale, diaree.

sistem osos și muscular – datorită proprietăților sale antiinflamatoare și analgezice, uleiul esențial de copaiba calmează durerile articulare, artritice, reumatice și pe cele musculare (crampe, spasme, întinderi, etc).

Uleiul de Copaiba aduce beneficii și pe plan psihic, mental și emoţional: reduce frica, iritabilitatea, nervozitatea, neliniștea, și promovează răbdarea, calmul, empatia, amabilitatea, o atitudine pozitivă și activă. La nivel spiritual, uleiul esențial de copaiba facilitează circulația armonioasa a fluxului energetic, elimină blocajele energetice și restabilește conexiunea cu Universul.

Uleiul de Copaiba poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: are o aromă balsamică, dulce, cu note rășinoase, picante și camforoase.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Copaiba: analgezice (reduce durerile musculare și articulare, reduce disconfortul creat de migrene și dureri de cap), antibacteriene și antiseptice (previne infectarea rănilor), antifungice, cicatrizante, imunostimulatoare (susține sistemul imunitar), decongestive şi expectorante (susține aparatul respirator inclusiv în caz de bronșită și sinuzită), anxiolitice (reduce anxietatea, susține sistemul nervos), antiinflamatoare (uleiul conține sesquiterpene, compuși chimici naturali, cu proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene).

Uleiuri compatibile: uleiul de Copaiba se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Piper Negru, Mușețel Roman, Santal, Tămâie, Ylang Ylang Complet.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură salbatică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Copaifera Officinalis
Familia botanică: Fabaceae
Cultură: salbatică
Țara de origine: Brazilia
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: rășină
Componente ale uleiului esențial (alergeni): nu conține alergeni.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Copaiba

Piele – uleiul de Copaiba, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Balsamica
Rasinoasa
Emotional
Autoanaliza
Echilibru
Meditatie
Optimism
Purificare
Stres/Anxietate
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antiinflamator
Antiseptic
Anxiolitic
Cicatrizant
Decongestiv
Expectorant
Imunostimulator
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Copaiba, 10ml - Saimara

Uleiul esential de copaiba Saimara combate oboseala fizica, stresul, anxietatea, aduce echilibru si stimuleaza gandirea pozitiva.

Folosit in aromaterapie, uleiul de copaiba sprijina buna functionare a organismului.

Pur 100%. Nediluat. Cultură salbatică. Ulei esential Kid Friendly.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist