• -20%
Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara
Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara
Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara
Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara

Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara

SAI011  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 29,00 Lei
23,20 Lei 29,00 Lei -20%

Difuzat cu ajutorulul difuzorului de arome, uleiul esential de eucalipt citriodora calmează, liniștește, ridica moralu, purifica aerul, igienizeaza casa.

Aroma uleiului de eucalipt citriodora nu este pe placul tantarilor si insectelor. Din acest motiv uleiul de eucalipt este un bun repelent.

100% pur, obtinut din plante bio, pentru aromaperatie copii si adulti.

 
Beneficii ulei de Eucalipt Citriodora

Uleiul de eucalipt citriodora aduce beneficii pe plan psihic și emoţional: eliberează mintea de gândurile negative, calmează, liniștește și înveselește, fără sa fie un stimulant puternic.

Ameliorează simptomelor cauzate de infecţiile respiratorii, dar nu este la fel de puternic ca celelalte 2 uleiuri de eucalipt: globulus și radiata. Se poate difuza singur sau, pentru o eficienţă și mai mare, împreuna cu alte uleiuri esenţiale: eucalipt globulus, litsea, bergamotă. Fiind mai delicat, uleiul de eucalipt citriodora este recomandat și pentru copii.

Datorită proprietăților sale analgezice si antiinflamatoare, uleiul calmează durerile osoase și combate febra musculară.

Uleiul esențial de eucalipt citriodora purifică aerul din locuiță și de la locul de muncă. Se poate difuza singur sau împreună cu alte uleiuri esențiale gen arbore de ceai (tea tree), lemongrass sau eucalipt globulus.

Datorită concentrației mari de citronellol, uleiul de eucalipt citriodora este un foarte bun repelent. Este folosit ca ingredient în multe produse menite să țină la distanță țânțarii și insectele. Se poate folosi singur sau împreună cu alte uleiuri esențiale gen cedru virginiana, lavanda sau patchouli.

Datorită parfumului sau proaspăt și lămâios, uleiul de eucalipt citriodora este utilizat ca ingredient în multe produse de curățenie, detergenți, soluții de curățat. Pentru igienizarea casei, se poate adauga în apă sau în produsele de curățenie, singur sau împreună cu alte uleiuri esentiale (litsea, tea tree, lămâie).

Aroma: are o aromă proaspătă, dulce, lămâioasă, asemănătoare uleiului de lemongrass

Care este diferența dintre Eucalipt Globulus, Eucalipt Radiata și Eucalipt Citriodora?

Chiar dacă este o specie de eucalipt, aroma eucaliptului citriodora diferă de aroma camforoasă specifică eucaliptului globulos și radiata. Eucaliptul citriodora are o aroma lămâioasă care se aseamănă cu aroma uleiului esențial de lemongrass. Acesta diferență se datorează faptului ca citriodora conține o cantitate ridicată de citronellol, compus care se regăsește în lemongrass și citronella, și o cantitate mică de cineol, compus responsabil de aroma camforoasă specifică celorlalte două specii de eucalipt.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Eucalipt Citriodora: antifungice, analgezice, antioxidante, antiinflamatoare, antibacteriene, repelente.

Uleiuri compatibile: uleiul de Eucalipt Citriodora se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de:

eucalipt globulus, litsea cubeba (may chang), geranium, petitgrain, bergamotă, lemongrass.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Eucalyptus citriodora / Corymbia citriodora
Familia botanică: Myrtaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Brazilia
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): citronellol, linalool, eugenol, geraniol, limonene
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Eucalipt Citriodora

Piele – uleiul de Eucalipt Citriodora, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Camforoasa
Emotional
Claritate
Energie
Purificare
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antidepresiv
Antifungic
Antiinflamator
Antioxidant
Repelent
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Eucalipt Citriodora, 10ml - Saimara

Difuzat cu ajutorulul difuzorului de arome, uleiul esential de eucalipt citriodora calmează, liniștește, ridica moralu, purifica aerul, igienizeaza casa.

Aroma uleiului de eucalipt citriodora nu este pe placul tantarilor si insectelor. Din acest motiv uleiul de eucalipt este un bun repelent.

100% pur, obtinut din plante bio, pentru aromaperatie copii si adulti.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist