• -20%
Ulei de Oregano, 10ml - Saimara
Ulei de Oregano, 10ml - Saimara
Ulei de Oregano, 10ml - Saimara
Ulei de Oregano, 10ml - Saimara

Ulei de Oregano, 10ml - Saimara

SAI024  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 61,00 Lei
48,80 Lei 61,00 Lei -20%

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de oregano oferă curaj, încredere, o stare generală de bunăstare. Susține vindecarea emoțională și introspecția în perioadele stresante.

Difuzat, uleiul de oregano este util in sezonul rece pentru ca ajuta in lupta cu infectiile si virozele respiratorii.

Ulei esential 100% pur, fara adosuri de parfum sintetic, obtinut din plante bio.

 
Beneficii ulei de Oregano

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de oregano oferă curaj, încredere, o stare generală de bunăstare. Susține vindecarea emoțională și introspecția în perioadele stresante. Are efect încălzitor și calmant.

Uleiul de oregano sprijină funcțiile sistemului respirator, digestiv și imunitar, întărește organismul pentru a lupta cu infecţiile şi virozele respiratorii. În plus, combate radicalii liberi, fiind un puternic antioxidant.

Uleiul de oregano conține carvacrol și thymol, componente active cu proprietăți antibacteriene și antifungice. Datorită nivelului ridicat de carvacrol, uleiul de oregano ajută la combaterea anumitor tipuri de bacterii. Este eficient în cazul bacteriilor Staphylococcus aureus și Staphylococcus epidermidis. Un studiu recent a arătat că uleiul esențial de oregano este eficient în lupta cu stafilococul auriu.

Datorită proprietăților sale antifungice, uleiul esențial de oregano este eficient împotrivă infecțiilor pielii. Piciorul de atlet, cunoscut în termeni medicali sub denumirea de ținea pedis, este o infecție a picioarelor des întâlnită, cauzata de fungi numiți dermatofiti. Uleiul de oregano este eficient împotriva dermatofiţilor.

Uleiul de oregano este un remediu natural eficient împotriva negilor (verucilor). Se diluează corespunzător într-un ulei purtător și se aplica direct pe neg.

Datorita proprietăților sale antibacteriene, antifungice, antivirale și analgezice, uleiul de oregano este recomandat în caz de infecții ale pielii, herpes, negi (veruci), micoze ale unghiilor și pielii, candidoză, viroze respiratorii.

Difuzat, uleiul de oregano purifică aerul, folosit în produsele de curățenie are un efect igienizant.

Aroma: oregano are o aromă ierboasă, picantă, iute.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Oregano: antifungice (eficient împotriva candida si dermatofiţi - ciupercă microscopică parazitară, agent al dermatomicozei), antibacteriene (eficient in cazde stafilococ auriu), antivirale (eficient in caz de herpes), antioxidante, termogene (produce o reacție terapeutică locală de natură termică).

Uleiuri compatibile: uleiul de Oregano se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Cajeput, Mușețel Roman, Citronella, Ghimbir, Geranium, Maghiran Dulce, Niaouli ct.1,8-Cineole, Pin, Rozmarin ct. 1,8-Cineole, Cimbru ct. Thymol, Patchouli, Lemongrass, Busuioc.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Origanum vulgare sinonim Origanum compactum
Familia botanică: Lamiaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: Plantă înflorită
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, linalool
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Oregano

Piele – uleiul de Oregano, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Camforoasa
Ierboasa
Medicinala
Emotional
Claritate
Echilibru
Purificare
Terapeutice
Antibacterian
Antifungic
Antioxidant
Antiviral
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Oregano, 10ml - Saimara

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de oregano oferă curaj, încredere, o stare generală de bunăstare. Susține vindecarea emoțională și introspecția în perioadele stresante.

Difuzat, uleiul de oregano este util in sezonul rece pentru ca ajuta in lupta cu infectiile si virozele respiratorii.

Ulei esential 100% pur, fara adosuri de parfum sintetic, obtinut din plante bio.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist