• -20%
Ulei de Citronella, 10ml - Saimara
Ulei de Citronella, 10ml - Saimara
Ulei de Citronella, 10ml - Saimara
Ulei de Citronella, 10ml - Saimara

Ulei de Citronella, 10ml - Saimara

SAI037  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 29,00 Lei
23,20 Lei 29,00 Lei -20%

Difuzat in incapere, uleiul de citronella purifica aerul, tine tantarii la distanta, combate depresia, anxietatea, tristetea. Uleiul de citronella induce o stare de fericire si speranta.

Ulei esential pur pentru aromaterapie, obtinut din plante bio. Ulei Kid Friendly, ideal si pentru copii.

 
Beneficii ulei de citronella

Uleiul de citronella este cunoscut ca fiind un repelent 100% natural pentru țânțari și insecte, dar și un excelent purificator de aer. Se obține prin distilarea cu abur a plantei cultivată în Indonezia, varietatea Java (Cymbopogon winterianus în limba latină).

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de citronella combate depresia, anxietatea, tristețea și sentimentele negative, inducând o stare de fericire și speranță. Diminuează oboseala cronică, senzația de epuizare, ameliorează spasmele musculare și menstruale, crește capacitatea de concentrare, contribuie la controlarea emoțiilor și purifică aerul din încăpere.

Masaj - diluat într-un ulei purtător, uleiul esențial de citronella este un adjuvat 100% natural pentru dureri musculare, menstruale și picioare obosite. În plus stimulează digestia, calmează și favorizează concentrarea. Are un parfum puternic ce domină olfactiv orice amestec de uleiuri esențiale. Din acest motiv cantitatea folosită trebuie să fie una mică, maxim 0,5%.

Citronella pentru cosmetice handmade – uleiul esențial de citronella se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de produse cosmetice bio și naturale handmade: deodorante, parfumuri, creme, săpunuri, etc.

Casă: se poate folosi pentru prepararea parfumurilor de cameră, produselor de curățenie și în difuzorul de arome. Datorită parfumului puternic pe care îl are, uleiul de citronella purifică aerul din încăpere și ține la distanță țânțarii, moliile, purici și furnicile. Eficient și în caz de păduchi.

Repelent antițânțari : Ca și lemongrass, uleiul de citronella se poate folosi ca repelent antițânțari diluat într-un ulei purtător (se aplică în mod regulat) sau se poate aplica pe pragul de la ușa și pe pervazul ferestrei. Se poate folosi și pentru realizarea de lumânări parfumate și în difuzorul de arome pentru a ține la distanță țânțarii.

Proprietăți terapeutice ulei esențial de citronella: antiseptice, antibacteriene, antifungice antiinflamatoare, insecticide, etc.

Aromă ulei de citronella: are un aromă proaspătă, cu note de lamaioase, dulci și lemnoase.

Uleiuri compatibile: uleiul de citronella se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Lavandă, Lămâie, Portocale Dulci, Geranium, Cedru Virginiana, Pin.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Cymbopogon winterianus
Familia botanică: Cymbopogon
Cultură: organică
Țara de origine: Indonezia
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): geraniol, citronellol, limonene, citral, eugenol, linalool, farnesol
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Citronella

Piele - uleiul de citronella, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumina.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se pastra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pura (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se afla sub supraveghere medicala fară a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devarsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Exotica
Emotional
Energie
Optimism
Terapeutice
Antidepresiv
Repelent
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Citronella, 10ml - Saimara

Difuzat in incapere, uleiul de citronella purifica aerul, tine tantarii la distanta, combate depresia, anxietatea, tristetea. Uleiul de citronella induce o stare de fericire si speranta.

Ulei esential pur pentru aromaterapie, obtinut din plante bio. Ulei Kid Friendly, ideal si pentru copii.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist