• -15%
Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara
Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara
Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara
Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara

Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara

SAI062  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 50,00 Lei
42,50 Lei 50,00 Lei -15%

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de cuisoare oferă sprijin sistemului imunitar, reduce greaţa şi stările de vomă si este ideal in caz de infecții respiratorii, virale, micotice.

Uleiul de cuisoare Saimara este 100% natural, pur, fara adaos de parfum sintetic.

 
Beneficii Ulei de Cuișoare

Este un tonic excelent pentru sistemul nervos, un aliat de nădejde în caz de infecții respiratorii și virale, ameliorează problemele respiratorii și cele ale pielii în caz de infecții.

Când este difuzat, uleiul esențial de cuișoare ajută la susținerea funcționarii normale a sistemului imunitar; fortifică sistemul imunitar crescând rezistența organismului la amenințările sezoniere. Folosit în apă de baie sau în uleiul de masaj, cuișoarele stimulează circulația restabilind astfel starea de confort a organismului.

Datorită proprietăților analgezice, uleiul de cuișoare, masat pe piele, ajută la calmarea durerilor musculare, articulare, crampelor abdominale. Încălzește și reduce inflamația, durerea. Sprijină sistemul digestiv, în caz de crampe, balonare, flatulență, grețuri, vărsături. Uleiul esenţial de cuişoare este un ulei puternic cu potenţial iritant motiv pentru care trebuie utilizat diluat în ulei purtător într-o cantitate nu mai mare de 0,5%.

Datorită acțiunii antibacteriene, antifungice și antivirale, uleiul de cuișoare este ideal în caz de infecții (viroze, gripă, micoze, scabie, candida). Poate fi difuzat în caz de infecții virale, aplicat topic sau în produsele de igienă în caz de infecții micotice.

Uleiul de cuișoare este un ingredient folosit în produsele pentru cavitatea orală fiind eficient în caz de infecții, probleme gingivale, halenă, dureri de dinți.

Difuzat în ambient (câteva picături în difuzor), uleiul esențial de cuișoare susține sănătatea emoțională. Alungă surmenajul, oboseală și conferă energie, întărește încrederea în propria persoană, stimulează mintea și simțurile, generează emoții pozitive de încredere, optimism, siguranță.

Uleiul esențial de cuișoare se poate folosi și ca ingredient în produsele pentru pielea impură afectată de acnee, coșuri. Bogat în antioxidanți, uleiul previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Aroma: uleiul esențial de cuișoare are o aromă caldă, balsamică, afrosidiacă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Cuișoare: antiinflamatoare, antibacteriene, antioxidante, antifungice, antivirale, antidepresive.

Uleiuri compatibile: uleiul de Cuișoare se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Nucșoară, Citronella, Grapefruit, Lămâie, Portocală, Mentă, Rozmarin, Ylang Ylang, Bergamotă.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Eugenia caryophyllata syn. Syzygium aromaticum
Familia botanică: Myrtaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Madagascar
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: muguri
Componente ale uleiului esențial (alergeni): eugenol, isoeugenol, benzyl benzoate
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Cuișoare

Piele – uleiul de Cuișoare, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale. Poate cauza iritarea sau sensibilizarea pielii. Din acest motiv recomandăm o diluție nu mai mare de 0,5% pentru aplicare cutanată.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
nediluat
on
pur
on
Aroma
Fructata
Lemnoasa
Emotional
Energie
Optimism
Purificare
Terapeutice
Antibacterian
Antidepresiv
Antifungic
Antiinflamator
Antiviral
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei esential de Cuisoare, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de cuisoare oferă sprijin sistemului imunitar, reduce greaţa şi stările de vomă si este ideal in caz de infecții respiratorii, virale, micotice.

Uleiul de cuisoare Saimara este 100% natural, pur, fara adaos de parfum sintetic.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist