• -30%
Ulei de Santal, 5ml - Saimara
Ulei de Santal, 5ml - Saimara
Ulei de Santal, 5ml - Saimara
Ulei de Santal, 5ml - Saimara

Ulei de Santal, 5ml - Saimara

SAI073  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 169,00 Lei
118,30 Lei 169,00 Lei -30%

Uleiul esential de santal încurajează introspecţia, acceptarea, inlatura frica si tensiunea nervoasa. Uleiul de santal este ideal si in caz de bronsita, gripa, raceala, durere de gat si tuse.

Difuzat, santalul îmbunătățește memoria și puterea de concentrare a copiilor și adulților, instaurează o stare de armonie și ajută la instalarea somnului.

100% Natural, pentru copii si adulti.

 
Beneficii ulei de Santal

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de santal ajută la obținerea unei stări de liniște, mulțumire și calm. Este un ulei esențial care crește rezistența la stres, aspect care se traduce și printr-o mai mare capacitate de a accepta schimbările. Promovează păstrarea calmului și a energiei în condiții de stres, înlătură frica, tensiunea nervoasă, crește capacitatea de adaptare și revenire ușoară după eșec.

Folosit în meditație, rugăciune și alte practici spirituale, uleiul de santal face loc păcii interioare favorizând conectarea cu divinitatea și cu sinele nostru interior. Deschide spiritul către înțelegere, reduce iritabilitatea, reacțiile negative, aduce un plus de vibrații pozitive, induce o stare de optimism.

Uleiul de santal are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, ameliorează durerea cauzată de pierderea unei persoane (o atenuează astfel încât să devină suportabilă). La nivel energetic, santalul este considerat un ulei care oferă protecţie.

Uleiul de Santal este un ulei esențial Kid Friendly, ceea ce înseamnă ca se poate folosi în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor. Difuzat, santalul îmbunătățește memoria și puterea de concentrare a copiilor și adulților, instaurează o stare de armonie și ajută la instalarea somnului.

Este un aliat prețios când începe sezonul virozele respiratorii (gripă, răceală). În sezonul rece se poate difuza singur sau combinat cu petitgrain, ghimbir, lămâie, sau rozmarin. Aplicat prin masaj pe piept, santalul ajută la buna funcționare a aparatului respirator (diluat în prealabil într-un ulei purtător). Este benefic atât în caz de dureri de gât, laringită, amigdalită, răgușeală, cât și în caz de bronșită, tuse seacă.

Combinat cu alte uleiuri esențiale, gen lavandă și arbore de ceai, santalul este de ajutor în caz de probleme genito-urinare.

Datorită proprietăților antirid, regenerante și antiinflamatoare, santalul este folosit ca ingredient în multe produse pentru îngrijirea pielii. Fiind bogat în antioxidanți, santalul reduce efectele negative pe care radicalii liberi îl au asupra pielii. Datorită parfumului unic, santalul este unul din cele mai apreciate uleiuri esențiale în industria parfumurilor.

Uleiul de santal este și un afrodisiac, perfect pentru crearea unei atmosfere romantice.

Arborele de santal este o specie protejată fiind o resursă limitată. Din acest motiv, uleiul esențial, obținut prin distilarea cu aburi a miezului trunchiului, este un ulei prețios.

Aroma: uleiul esențial de santal are o aromă intensă, dulce și lemnoasă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Santal: antibacteriene,antifungice, antiinflamatoare, antiseptice, analgezice, expectorante, antismasmodice, afrodisiace.

Uleiuri compatibile: uleiul de Santal se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Grapefruit, Geranium (Mușcată), Trandafir, Neroli, Mușețel Roman, Mir, Petitgrain, Mandarină, Lavandă, Lavandă Fină, Ghimbir, Lămâie, Tămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Natural. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Santalum austrocaledonicum
Familia botanică: Santalaceae
Cultură: salbatică
Țara de origine: Noua Caledonie
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: lemn
Componente ale uleiului esențial (alergeni): nu conține
Ambalare: în recipient de sticlă de 5 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Santal

Piele – uleiul de lemn de Santal, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
Uleiurile esențiale de citrice sunt fotosensibilizante și nu se utilizează înainte de expunerea la soare.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

natural
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Exotica
Lemnoasa
Emotional
Echilibru
Meditatie
Optimism
Stres/Anxietate
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antifungic
Antiinflamator
Antiseptic
Antispasmodic
Expectorant
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Santal, 5ml - Saimara

Uleiul esential de santal încurajează introspecţia, acceptarea, inlatura frica si tensiunea nervoasa. Uleiul de santal este ideal si in caz de bronsita, gripa, raceala, durere de gat si tuse.

Difuzat, santalul îmbunătățește memoria și puterea de concentrare a copiilor și adulților, instaurează o stare de armonie și ajută la instalarea somnului.

100% Natural, pentru copii si adulti.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist