Ulei de Lime
Ulei de Lime
Ulei de Lime
Ulei de Lime

Ulei de Lime, 10ml - Saimara

SAI074  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 35,29 Lei
35,29 Lei

Uleiul esential de Lime imbunatateste starea de spirit, alunga depresia, stresul, anxietatea si starile de frica.
Uleiul de Lime sustine sistem imunitar, respirator, nervos. Aduce un plus de buna-dizpozitie, pofta de viata, vibratii pozitive, creativitate, moral ridicat si o stare de bine.

 
Beneficii ulei de Lime

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de lime are numeroase beneficii pe plan energetic si emotional: ajută la combaterea depresiei, stresului și anxietății, ameliorează stările de frică, revigorează mintea, trupul si spiritul, aduce un plus de bună-dizpoziție, poftă de viață, vibrații pozitive, creativitate, moral ridicat și o stare de bine.

Difuzat acasă sau la locul de muncă, uleiul esențial de lime (lamaie verde) are efecte relaxante dar și energizante în același timp. În plus, oferă sprijin sistemului imunitar, digestiv, respirator și nervos.

Difuzat în sezonul rece, uleiul esențial de lime poate fi folosit preventiv, dar și pentru a reduce simptomele scurtând astfel timpul de recuperare. Purifică și împrospătează aerul din încăperea în care este difuzat.

Uleiul esențial de Lime poate fi obținut prin presare la rece sau prin distilare cu aburi. Primul este fototoxic, al doilea, cel obținut prin distilare nu este.

Aroma: uleiul esențial de lime are o aromă proaspătă, fructată, de citrice.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Lime: antismasmodice, antibacteriene, anxiolitice, antioxidante, repelente.

Uleiuri compatibile: uleiul de Lime se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de:Citronella, Salvie, Coriandru, Grapefruit, Absolut de iasomie, Lavandă, Lavandă Fina, Lamaie, May Chang, Neroli, Petitgrain, Rozmarin, Santal și Tangerine.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Citrus aurantifolia
Familia botanică: Rutaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Brazilia
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: presare la rece
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: fruct
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, citral (geranial+neral), geraniol, linalool

Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Lime

Piele – uleiul de Lime, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
Uleiurile esențiale de citrice sunt fotosensibilizante și nu se utilizează înainte de expunerea la soare.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Citrica
Fructata
Emotional
Energie
Optimism
Stres/Anxietate
Terapeutice
Antibacterian
Antioxidant
Antispasmodic
Anxiolitic
Repelent
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Lime, 10ml - Saimara

Uleiul esential de Lime imbunatateste starea de spirit, alunga depresia, stresul, anxietatea si starile de frica.
Uleiul de Lime sustine sistem imunitar, respirator, nervos. Aduce un plus de buna-dizpozitie, pofta de viata, vibratii pozitive, creativitate, moral ridicat si o stare de bine.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist