• -20%
Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara
Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara
Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara
Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara

Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara

5943091000793  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 45,00 Lei
36,00 Lei 45,00 Lei -20%
  • adjuvant în caz de răceală, gripă, tuse spastică;
  • crește energia, revitalizează mintea, reduce stresul;
  • atenuează durerile articulare, musculare

 
Ulei de Brad Balsamic beneficii

Uleiul esențial de Brad Balsamic, cunoscut și sub denumirea de Brad Canadian, este obținut prin distilarea la abur a acelor și are o multitudine de proprietăți terapeutice.

Pe plan emoțional, reduce axietatea, alungă oboseala și stresul. Crește energia, revitalizează mintea, relaxează sistemul nervos și are ca efect un moral ridicat și o minte clară, calmă și echilibrată care poate face față oricărui proiect și oricărei provocări.

Este un excelent revitalizant când letargia se instalează. Conferă optimism și încredere în propria persoana, în perioadele de schimbări, tranziție, transformare și reînnoire.

Difuzat împreună cu uleiul de portocală și scorțișoară, bradul balsamic curăță aerul din casă, birou și mașină, ridică nivelul vibrațional și ne introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Uleiul de Brad Balsamic, difuzat împreună cu uleiul de mandarină, cuișoare și scorțișoară, învăluie casa într-un parfum de sărbătoare și induce o stare de calm, relaxare, bucurie și armonie.

Uleiul de Brad Balsamic oferă sprijin important pentru:

sistemul imunitar - uleiul esenţial de brad balsamic este un aliat de nădejde pentru sezonul rece, când răceala și gripa amenință la fiecare pas. Oferă sprijin sistemului respirator în caz de bronșită, răceală, gripă, viroze respiratorii, dureri de gât. Pentru un plus de eficiență se poate difuza împreună cu alte uleiuri esențiale, cum ar fi uleiul esențial de cedru atlas, eucalipt globulus, etc.

Uleiul esențial de Brad Balsamic amplifică efectul terapeutic al masajului. Diluat într-un ulei purtător (jojoba, avocado, migdale, etc) împreună cu ravintsara și portocală, uleiul de brad balsamic este un decongestiv excelent care sprijină tractul respirator, calmează tusea spastică, ameliorează durerile de cap și inflamațiile cauzate de răceală sau gripă. Uleiul astfel obtinuț se aplică prin masaj pe piept și spate.

sistem osos și muscular - uleiul esențial de brad balsamic atenuează durerile musculare după efort fizic sau sală. Atenuează durerea și reduce inflamația, fiind un ingredient de bază în produsele pentru atenuarea durerilor musculare și articulare.

Bradul balsamic susține sistemul respirator, sistemul imunitar, sistem osos și muscular.

Uleiul de Brad Balsamic poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: are o aromă balsamică, proaspătă, cu acea notă caracteristică coniferelor. Uleiul esențial de Brad Balsamic aduce mirosul proaspăt al pădurii în casele noastre. Parfumul său este asociat cu iarna și cu drumețiile din mijlocul naturii.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Brad Balsamic: antidepresive, antiinflamatoare (dureri musculare, articulare), antibacteriene, decongestive (infecții respiratorii).

Uleiuri compatibile: uleiul de Brad Balsamic se poate folosi în combinație cu uleiuri esențiale de conifere și citrice: Portocală, Lămâie, Cedru Atlas, Eucalipt Globulus, Eucalipt Radiata, Bergamotă, Litsea.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Abies balsamea
Familia botanică: Pinaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Canada
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: ace
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, linalool
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Brad Balsamic

Piele - uleiul de Brad Balsamic, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Balsamica
Pamantoasa
Emotional
Claritate
Echilibru
Energie
Purificare
Stres/Anxietate
Terapeutice
Antibacterian
Antiinflamator
Antiviral
Decongestiv
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Brad Balsamic,10ml - Saimara

  • adjuvant în caz de răceală, gripă, tuse spastică;
  • crește energia, revitalizează mintea, reduce stresul;
  • atenuează durerile articulare, musculare

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist