• -20%
Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara
Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara
Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara
Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara

Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara

5943091000830  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
31,20 Lei 39,00 Lei -20%
  • aduce bună dispoziție, stare de bine, vitalitate;
  • creează un ambient cald și primitor;
  • împrospătează și purifică aerul;

 
Parfumează-ţi casa cu arome naturale specifice Crăciunului, Parfumează-ți casa cu Magia Sărbătorilor.

Nimic nu evocă spiritul Crăciunului mai bine decât parfumul de portocală şi scortisoară, iar sinergia de uleiuri esențiale Magia Sărbătorilor conține exact aceste 2 uleiuri esențiale.

Ambele arome ne aduc aminte de copilărie, ne introduc în atmosfera de Crăciun, și ne dau instant o stare de bine și vitalitate.

Magia Sărbătorilor împletește aroma caldă, dulce și condimentată a uleiului esențial de scorțișoară cu parfumul înviorător, energizant și proaspăt al uleiului de portocală.

Acesta din urmă, cu o aromă familiară, plăcută și ușor de recunoscut, aduce bună dispoziție și îndeamnă la acțiune, pe când uleiul de scorțișoară alungă oboseala și creează un ambient cald și primitor.

Combinația dintre portocală și scorțișoară, chiar dacă este asociata de majoritatea cu Sărbătorile de Iarnă, este perfectă în orice sezon, scorțișoara încălzind atmosfera, în timp ce parfumul uleiului de portocală o împrospătează.

Combinația de ulei esențial de scorțișoară și portocală, împrospătează și purifică aerul din orice spațiu în care este utilizată.

Magia Sărbătorilor este cadoul perfect pentru cei dragi să se bucure de Magia Crăciunului, sărbători minunate și o atmosferă de vis.

Aroma: Magia Sărbătorilor are o aromă citrică, cu note dulci, calde, condimentate.

Uleiuri compatibile: Magia Sarbătorilor se poate folosi și în combinație cu alte uleiurile esențiale (lămâie, tămâie, petitgrain, pin).

Amestec de uleiuri esențiale 100% naturale, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Citrus sinensis, Cinnamomum zeylanicum.
Cultură: organică.
Țara de origine: Franța.
Calitate: amestec de uleiuri esențiale pure 100% și naturale.
Kid Friendly: NU.
Metoda de extracție: presare la rece / distilare cu aburi.
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: fructe / frunze.
Componente ale uleiului esențial (alergeni): Limonene, Cinnamal, Linalool, Citral, Eugenol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Farnesol.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.


Utilizare Magia Sărbatorilor, amestec de uleiuri esențiale bio

Piele - sinergia de uleiuri esențiale Magia Sărbatorilor, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Citrica
Exotica
Fructata
Emotional
Energie
Optimism
Purificare
Terapeutice
Tonic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Magia Sarbatorilor, amestec de uleiuri esentiale, 10ml - Saimara

  • aduce bună dispoziție, stare de bine, vitalitate;
  • creează un ambient cald și primitor;
  • împrospătează și purifică aerul;

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist