Despre aromaterapie și uleiuri esențiale pentru copii și adulți.

Aromaterapie: retete cu uleiuri esentiale.

noiembrie 30, 2021
Uleiurile esențiale nu doar parfumează casa sau biroul în mod plăcut, ci sunt folosite de sute de ani pentru a îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și spirituală. Terapia cu uleiuri esențiale, cunoscută și sub denumirea de aromaterapie, poate fi folosită în caz anxietate, stres, dureri de cap sau probleme respiratorii.

Uleiul esențial și chakrele

noiembrie 2, 2021
În culturile și religiile vechi există informații despre conceptul de iluminare pe care căutătorii spirituali vor să îl înțeleagă. În această lume mistică, chakrele își găsesc un loc esențial, menit să inspire spre meditație și aliniere personală.

Uleiuri esențiale Back to School

septembrie 2, 2021
Fiecare părinte știe că trecerea de la vacanță la activitatea școlară nu este tocmai ușoară. Deseori, copiii au nevoie de o perioadă în care să se adapteze noii situații, pentru a face față provocărilor școlare.

Ulei de goji pentru piele: aliatul tenului matur

iulie 20, 2021
Ai vrea tinerețe fără bătrânețe atunci când vine vorba de tenul tău? Nu mai este un secret faptul că tenul nostru este influențat zilnic de mediul înconjurător, de la expunerea la soare, la vânt, temperatură, fum de țigară, praf și poluare.

Uleiuri esențiale pentru rău de mișcare

iunie 30, 2021
Călătoriile lungi necesită planificare, iar pana de cauciuc sau întârzierile nu sunt singurele impedimente pentru care ar trebui să te pregătești. Senzația de rău de mișcare poate transforma o vacanță distractivă într-o experiență pe care vei prefera să o uiți.

Uleiurile esențiale pentru meditație

iunie 21, 2021
Când ai vorbit ultima oară cu tine însuți? Când ți-ai ascultat inima, gândurile, vocea interioară? Deseori auzim, în stânga și-n dreapta, despre meditație și despre cât de importantă este aceasta pentru menținerea unei legături indestructibile noi înșine. Pentru asta avem însă nevoie de un mediu favorabil, în care să ne conectăm cu eul nostru interior. Uleiurile esențiale...

Uleiurile esențiale care îmbunătățesc starea de spirit

iunie 8, 2021
În fiecare zi experimentăm emoții și stări de spirit diferite, în funcție de acțiunile pe care le facem, oamenii pe care îi întâlnim și gândurile care nu ne dau pace. Acest roller coaster emoțional se resimte și în calitatea activităților pe care le desfășurăm, mai ales când vine vorba de stări precum frustrarea, stresul, anxietatea, plictiseala.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: