Daniela

Aromaterapie: retete cu uleiuri esentiale.

Uleiurile esențiale nu doar parfumează casa sau biroul în mod plăcut, ci sunt folosite de sute de ani pentru a îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și spirituală. Terapia cu uleiuri esențiale, cunoscută și sub denumirea de aromaterapie, poate fi folosită în caz anxietate, stres, dureri de cap sau probleme respiratorii.

Citeste mai mult
Retete cu uleiuri esentiale
Daniela
1407 vizualizari

Black Friday reduceri uleiuri esentiale, difuzoare

Black Friday la Saimara Aromaterapie cu reduceri de până la 40%

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
1373 vizualizari

Uleiul esențial și chakrele

În culturile și religiile vechi există informații despre conceptul de iluminare pe care căutătorii spirituali vor să îl înțeleagă. În această lume mistică, chakrele își găsesc un loc esențial, menit să inspire spre meditație și aliniere personală.

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
1551 vizualizari

Uleiuri esențiale Back to School

Fiecare părinte știe că trecerea de la vacanță la activitatea școlară nu este tocmai ușoară. Deseori, copiii au nevoie de o perioadă în care să se adapteze noii situații, pentru a face față provocărilor școlare.

Citeste mai mult
Copii si aromaterapia
Daniela
832 vizualizari

Topul 7 cele mai eficiente uleiuri esențiale împotriva insectelor

Afară e cald și e bine. Toată lumea așteaptă cu mare nerăbdare să-și petreacă timpul pe terasă, la plajă sau într-o drumeție în natură. Pentru tine însă, a început și sezonul insectelor, iar asta înseamnă o grijă în plus.

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
3711 vizualizari

Ulei de goji pentru piele: aliatul tenului matur

Ai vrea tinerețe fără bătrânețe atunci când vine vorba de tenul tău? Nu mai este un secret faptul că tenul nostru este influențat zilnic de mediul înconjurător, de la expunerea la soare, la vânt, temperatură, fum de țigară, praf și poluare.

Citeste mai mult
Uleiuri Vegetale
Daniela
1480 vizualizari

Uleiuri esențiale pentru rău de mișcare

Călătoriile lungi necesită planificare, iar pana de cauciuc sau întârzierile nu sunt singurele impedimente pentru care ar trebui să te pregătești. Senzația de rău de mișcare poate transforma o vacanță distractivă într-o experiență pe care vei prefera să o uiți.

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
501 vizualizari

Uleiurile esențiale pentru meditație

Când ai vorbit ultima oară cu tine însuți? Când ți-ai ascultat inima, gândurile, vocea interioară? Deseori auzim, în stânga și-n dreapta, despre meditație și despre cât de importantă este aceasta pentru menținerea unei legături indestructibile noi înșine. Pentru asta avem însă nevoie de un mediu favorabil, în care să ne conectăm cu eul nostru interior. Uleiurile esențiale pentru meditație chiar asta fac – creează un ambient plăcut și relaxant.

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
595 vizualizari

Uleiuri esențiale pentru reducerea stresului și a anxietății

Prinși în acest carusel numit viață, deseori ne simțim de-a dreptul copleșiți. Viața modernă are un ritm accelerat de desfășurare și puțini sunt cei care reușesc să țină pasul cu schimbările majore și neprevăzute.

Citeste mai mult
Uleiuri Esentiale
Daniela
588 vizualizari

Uleiurile esențiale care îmbunătățesc starea de spirit

În fiecare zi experimentăm emoții și stări de spirit diferite, în funcție de acțiunile pe care le facem, oamenii pe care îi întâlnim și gândurile care nu ne dau pace. Acest roller coaster emoțional se resimte și în calitatea activităților pe care le desfășurăm, mai ales când vine vorba de stări precum frustrarea, stresul, anxietatea, plictiseala.

Citeste mai mult
Aromaterapia de la A la Z
Daniela
401 vizualizari
Produs adaugat in wishlist