Black Friday la Saimara Aromaterapie cu reduceri de până la 40%

Unde mai găsești produse pentru aromaterapie cu așa reduceri dacă nu în magazinul nostru online Saimara? Indiferent ce produse pentru aromaterapie (uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, ape florale, difuzoare) cauți, le găsești la super prețuri în perioada 10-14 noiembrie 2021 în magazinul nostru online www.saimara.ro.

Black Friday - reduceri la uleiuri esențiale, difuzoare

Știm că iubești uleiurile esențiale și știm că știi și care sunt beneficiile acestor produse, așa că nu puteam să trecem peste această perioadă de Black Friday fără să îți oferim reduceri la uleiurile și difuzoarele pe care le urmărești de foarte mult timp. Oferta este foarte variată, conține pe lângă uleiurile esențiale clasice de tea tree, lavandă, portocală, lămâie, grapefruit și uleiuri esențiale prețioase de santal, tămâie, geranium, etc.

Dacă iubești uleiurile vegetale, este timpul să profiți de reducerile la uleiul de goji, măceșe, cactus, argan, avocado, kiwi și la alte uleiuri cosmetice care îți mențin tenul hidratat, catifelat și previn apariția prematură a semnelor de îmbătrânire.

Apele florale (hidrolatele) de trandafir, roiniță, neroli și mentă sunt și ele în ofertă. Reduceri semnificative sunt și la deodorantele roll-on cu bicarbonat Saimara. Sunt disponibile 5 fragranțe: Gentele Rain (flori de portocale), Wild Sense (rodie), Tropical Wood (santal), Sun Dance (mandarină și grapefruit) și Sweet Dream (dulce, delicat).

Alege ca în acest an să profiți de oferte de Black Friday la Saimara, magazinul online destinat produselor naturale pentru aromaterapie, și profită de cele mai mari reduceri din an - până la 40% la cele mai dorite produse!

Fa parte din comunitatea noastra!

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

Produs adaugat in wishlist