• Nou
Hidrolat de Roinita
  • Hidrolat de Roinita
  • Hidrolat de Roinita

Hidrolat de Roinita

35,00 lei
livrare 24/48 ore lucratoare
  • hiperactivitate la copii și adulți
  • stres, anxietate, insomnie
  • încurajează relaxarea, răsfață simțurile
Hidrolat de Roinita

Hidrolat de Roinita

35,00 lei
livrare 24/48 ore lucratoare
Capacitate :
Cantitate :
Ghid de diluare
Livrare

Beneficii Hidrolat (Apă Florală) de Roiniță (Melisă)

Apa florală, cunoscută și sub denumirea de hidrolat sau hidrosol, de roiniță Saimara este naturală, obținută prin distilarea frunzelor și florilor de roiniță. Denumită și apă de melisa, este ideală pentru îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului sensibil, matur, lipsit de tonus, și pentru îngrijirea pielii delicate a copiilor. Calmează pielea dupa expunerea la soare. Are un efect calmant, antirid, de catifelare, regenerare, și tonifiere.

Folosită în aromaterapie, apa florală de roiniță are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, reducând stresul, isteria, stările de nervozitate. Induce o stare de relaxare și bine, sporește concentrarea și capacitatea de învățare.

Adăugat în apa de baie, hidrolatul de melisă reduce încordarea, încurajează relaxarea, răsfață simțurile, fizicul și mintea.

Hidrolatul de roiniță este calmant, dar fără a fi sedativ. Este de mare ajutor persoanelor care suferă de ADHD (tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate).

Hidrolatul de melisă este delicat cu pielea bebelușilor. Pentru un somn liniștit se poate adăuga în apa de baie. Pentru iritațiile de scutec și crustele de lapte se poate folosi în combinație cu apa florală de mușețel.

Apa florală de melisă este utilă în sarcină (greață matinală, stare de vomă, retenție de apă), pentru ameliorarea simptomelor premenstruale (crampe, dureri de cap), în caz de tulburări digestive (indigestie, colită, crampe intestinale), și pentru atenuarea simptomelor menopauzei (agitație, iritabilitate, insomnie). Are proprietăți antivirale (se poate folosi în caz de herpes labial) și acțiune calmantă (ideală în caz de mâncărimi, iritații, mușcături de insecte).

Aroma: apa de roiniță are o aromă lămâioasă cu note ierboase. Aroma sa plăcută este apreciată atât de copii, cât și de adulți.

Detalii
Ingrediente: melissa officinalis flower/leaf/stem water*, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water.

* ingredient bio

Conține 99,4% ingrediente bio.

Apele florale Saimara conțin Geogard (benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water), conservant acceptat de organismele de certificare bio. Prezența acestui conservant mărește termenul de valabilitate al hidrolatelor de la maxim 6 luni fără conservant la 24 de luni.

Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Kid Friendly: DA
Metoda de obținere: distilare
Partea plantei din care s-a obținut apa florală: frunze, flori
Ambalare: în recipient de sticlă de 100 ml, de culoare brună, prevăzut cu pulverizator spray
Utilizare:

se poate aplica pe piele ca atare, se poate folosi ca loțiune tonică cu ajutorul unei dischete demachiante, în aromaterapie, și ca ingredient pentru formularea de creme, loțiuni tonice, demachiante, măști, șampoane.

Păstrare & Precauții
A se păstra în recipientul original la temperatura camerei, departe de surse de căldură, la loc ferit de lumina directă a soarelui.
A nu se lasă la îndemâna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se aplica doar pe piele intactă.
Uz cosmetic.

Comentarii

Nu sunt comentarii momentan.

Adauga un comentariu

Hidrolat de Roinita

  • hiperactivitate la copii și adulți
  • stres, anxietate, insomnie
  • încurajează relaxarea, răsfață simțurile

Adauga un comentariu

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: