• Nou
Hidrolat de Trandafir
  • Hidrolat de Trandafir
  • Hidrolat de Trandafir

Hidrolat de Trandafir

39,00 lei
livrare 24/48 ore lucratoare
  • susține bunăstarea emoțională
  • efect calmant, liniștitor, echilibrant
  • pentru toate tipurile de piele
Hidrolat de Trandafir

Hidrolat de Trandafir

39,00 lei
livrare 24/48 ore lucratoare
Capacitate :
Cantitate :
Ghid de diluare
Livrare

Beneficii Hidrolat (Apă Florală) de Trandafir

Apa florală, cunoscută și sub denumirea de hidrolat sau hidrosol, de trandafir Saimara este naturală, obținută prin distilarea petalelor de trandafir. Este ideală pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul ridat, îmbătrânit, lipsit de strălucire.

Apa de trandafir are efect astringent și revigorant asupra pielii, calmează iritațiile, reduce roșeața, atenuează semnele îmbătrânirii, și închide porii dilatați. Revitalizează pielea și o lasă catifelată, hidratată și luminoasă.

Folosită în aromaterapie, apa florală de trandafir are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, la deblocarea chakrei Inimii și a Coroanei, conferă o stare de bine, reduce stresul, îmbunătățește starea de spirit, ajută la luarea deciziilor și ameliorează durerea cauzată de pierderea unei persoane. Hidrosolul de trandafir este si un afrodisiac, perfect pentru crearea unei atmosfere romantice.

Hidrolatul de trandafir contribuie la recăpătarea stimei de sine și susține bunăstarea emoțională ajutând la procesarea emoțiilor. Ajută la redobândirea unui echilibru hormonal, reduce efectele sindromului premenstrual și ameliorează simptomele menopauzei.

Adăugat în apa de baie, hidrolatul de trandafir reduce încordarea mentală și fizică, revigorează fizicul, mintea și spiritul. Adăugată în baia de șezut, apa florală de trandafir ajută la recuperarea post-partum.

Se poate folosi pentru parfumarea și împrospătarea îmbrăcămintei (a nu se folosi în cazul materialelor delicate), lenjeriilor de pat, prosoapelor.

Aroma: apa de trandafir are o aromă foarte plăcută, care învăluie corpul într-o mireasmă magică, seducătoare, florală, caracteristică de trandafir.

Utilizare: se poate aplica pe piele ca atare, se poate folosi ca loțiune tonică cu ajutorul unei dischete demachiante, ca aftersun pentru calmarea pielii după expunerea la soare, în aromaterapie, și ca ingredient pentru formularea de creme, loțiuni tonice, demachiante, măști, șampoane.

Detalii
Ingrediente: rosa damascena flower water*, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water.

* ingredient bio

Conține 99,4% ingrediente bio.

Apele florale Saimara conțin Geogard (benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water), conservant acceptat de organismele de certificare bio. Prezența acestui conservant mărește termenul de valabilitate al hidrolatelor de la maxim 6 luni fără conservant la 24 de luni.

Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Kid Friendly: DA
Metoda de obținere: distilare
Partea plantei din care s-a obținut apa florală: flori
Ambalare: în recipient de sticlă de 100 ml, de culoare brună, prevăzut cu pulverizator spray
Utilizare:

se poate aplica pe piele ca atare, se poate folosi ca loțiune tonică cu ajutorul unei dischete demachiante, ca aftersun pentru calmarea pielii după expunerea la soare, în aromaterapie, și ca ingredient pentru formularea de creme, loțiuni tonice, demachiante, măști, șampoane.

Păstrare & Precauții
A se păstra în recipientul original la temperatura camerei, departe de surse de căldură, la loc ferit de lumina directă a soarelui.
A nu se lasă la îndemâna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se aplica doar pe piele intactă.
Uz cosmetic.

Comentarii

Nu sunt comentarii momentan.

Adauga un comentariu

Hidrolat de Trandafir

  • susține bunăstarea emoțională
  • efect calmant, liniștitor, echilibrant
  • pentru toate tipurile de piele

Adauga un comentariu

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: