Saimara – tărâmul uleiurilor esențiale pentru copii

Iți oferim uleiuri esențiale, pure, cu grad terapeutic, cu un impact pozitiv asupra sănătății,
a stării de bine și te învățam cum să le folosești în siguranță.

Alege Kid Friendly

Există uleiuri esențiale care nu au contraindicații la copii, uleiuri care nu se aplică pe pielea copiilor mai mici de 2 ani, uleiuri care nu se aplică pe sau aproape de fața copiilor (nu se recomandă inhalarea) și uleiuri care nu se folosesc deloc la copii.
Uleiurile esențiale cu ștampilă Kid Friendly sunt uleiuri care care nu au contraindicații la copii. Uleiurile Kid Friendly răspund nevoilor familiilor cu copii de toate vârstele. Utilizarea se face conform recomandărilor de diluare și difuzie.

Diluția este obligatorie

Atunci când sunt aplicate pe pielea copiilor, indiferent de vârstă sau zona pe care se aplică, toate uleiurile esențiale trebuie diluate într-o bază purtătoare (ulei de bază vegetal). Nediluarea uleiurilor poate cauza dermatită de contact, iritații, iar în timp, poate duce la sensibilizarea pielii.

Nu se recomandă ingerarea

Copiii nu ar trebui să ingereze sub nicio formă uleiurile esențiale. Păstrați-le în locuri în care copiii nu pot ajunge și evitați să le administrați intern celor mici.
Evitați schemele de tratament intern recomandate de persoane fară pregătire medicală și în aromaterapie.

Puritate

Toate uleiurile noastre, inclusiv cele Kid Friendly, sunt obținute din plante sănătoase, crescute în mediul lor natural, fară pesticide și alte chimicale.

Toate uleiurile esențiale sunt însoțite de rapoarte GC/MS care atestă puritate 100%. Aceste rapoarte pot fi vizualizate pe site-ul nostru, pe pagina fiecărui ulei esențial.

Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara 2
  • -20%
Ultimele produse in stoc
Uleiuri Esentiale

Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara

Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara 2
  • -20%
Uleiuri Esentiale

Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara

Produs adaugat in wishlist