-->
Difuzor aromaterapie Chic

Difuzor aromaterapie Chic

SAI057  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 259,00 Lei
259,00 Lei
  • Difuzorul Chic combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale cromoterapiei.
  • Difuzorul de aromaterapie Chic iți permite să te bucuri de efectele benefice ale uleiurilor esențiale atât la tine acasă cât și la locul de muncă. 
  • Difuzorul Chic poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.

 
Difuzor aromaterapie cu ultrasunete Chic

Bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul de arome Chic.

Difuzorul pentru aromaterapie cu ultrasunete Chic iți permite să te bucuri de beneficiile terapeutice ale uleiurilor esențiale atât acasă cât și la birou.

Difuzorul de arome Chic împrospătează aerul și-l face mai ușor de respirat, crește calitatea vieții și a somnului.  Este ideal pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare care ajută la reducerea nivelului de stres, și, în funcție, de uleiul esențial utilizat, întărește imunitatea.

Difuzorul Chic înlocuiește cu succes parfumurile de cameră din comerț transformând dormitorul, livingul și biroul într-un spa.  

Datorită tehnologiei cu ultrasunete, difuzorului Chic eliberează uleiurile esențiale în aer fară să le încălzească. În acest fel proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale sunt păstrate în totalitate.

Aromaterapie și cromoterapie 2 in 1. Difuzorul Chic combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale cromoterapiei. Cromoterapia sau vindecarea prin culori este o formă de terapie alternativă noninvaziva care folosește, ca și aromaterapia, simțurile pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii. Fiecare culoare emană o anumită energie care influențează organismul și sănătatea acestuia.

Design-ul elegant se asortează cu orice decor. Difuzorul de aromaterapie Chic iți permite să te bucuri de efectele benefice ale uleiurilor esențiale atât la tine acasă cât și la locul de muncă.  Difuzorul Chic poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.

Alege uleiul esențial de care ai nevoie și bucură-te de beneficiile aromaterapiei cu difuzorul Chic:

Energie: Portocale, Grapefruit, Lămâie, Mentă, Piper Negru, Cedru.

Wellness: Eucalipt Radiata, Eucalipt Citriodora, Chiparos, Maghiran, Ghimbir, Tămâie, Busuioc, Cimbru, Arbore de ceai, Piper Negru, Mentă, Rozmarin, Bergamotă, Ravintsara.

Relaxare: Lavandă, Grapefruit, Bergamotă, Litsea Cubeba, Geraniu, Mandarină, Tămâie.

Bună dispoziție: Chiparos, Portocale, Maghiran, Geranium, Mandarină Roșie, Ylang Ylang, Bergamotă, Salvie, Lavandă.

Respirație Ușoară: Arbore de Ceai (Tea Tree), Mentă, Busuioc, Eucalipt, Cedru Atlas

Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Difuzor aromaterapie Chic

  • Difuzorul Chic combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale cromoterapiei.
  • Difuzorul de aromaterapie Chic iți permite să te bucuri de efectele benefice ale uleiurilor esențiale atât la tine acasă cât și la locul de muncă. 
  • Difuzorul Chic poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist