• -20%
Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara
Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara
Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara
Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara

Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara

5943091000809  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 38,00 Lei
30,40 Lei 38,00 Lei -20%
  • adjuvant în caz de bronșită, sinuzită, răceală, gripă;
  • atenuează durerile articulare și cele musculare;
  • purifică și împrospătează aerul din încăpere;

 
Ulei de Brad Siberian beneficii

Uleiul esențial de Brad Siberian, obținut prin distilarea la abur a acelor, are o multitudine de proprietăți terapeutice.

Pe plan emoțional, reduce axietatea, disipează furia, alungă oboseala și stresul. Oferă un sentiment de înrădăcinare, promovează o mai bună imagine și stimă de sine. Este un excelent revitalizant când lenea și letargia se instalează. Uleiul de Brad Siberian promovează claritatea şi încrederea.

Uleiul de Brad Siberian oferă sprijin important pentru:

sistemul imunitar - datorită proprietăţilor sale antispetice, decongestive, antibacteriene şi antivirale, uleiul esenţial de brad siberian este un aliat de nădejde pentru sezonul rece, când răceala și gripa amenință la fiecare pas. Oferă sprijin sistemului respirator in caz de bronșită, răceală, gripă, viroze respiratorii. Inhalat împreună cu busuioc sau chiparos, ajută respiraţia în perioadele de viroză respiratorie.

În combinație cu lavandă, ravintsara și arbore de ceai (tea tree), creează un amestec calmant și purificator eficient pentru sprijinirea tractului respirator, de la primele simptome de gripă și răceală, și pentru curățarea aerului din casă.

sistem osos și muscular - uleiul esențial de brad siberian atenuează durerile musculare după efort fizic sau sală. Diluat într-un ulei purtător împreună cu uleiul de pin sau rozmarin și aplicat pe piele prin masaj, uleiul atenuează spasmele musculare și durerile articulare.

Aroma uleiului esențial de brad siberian curăță casa, biroul și mașina de energiile negative și ridică nivelul vibrațional. In plus, elimină mirosurile neplăcute din încăperi.

Datorită parfumului sau proaspăt, uleiul de brad siberian este utilizat ca ingredient în multe produse de curățenie, parfumuri de cameră, detergenți, lumanari parfumate. Este un excelent dezodorizant.

Uleiul de Brad Siberian poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: are o aromă balsamică, proaspătă, cu acea notă caracteristică coniferelor. Uleiul esențial de Brad Siberian aduce mirosul proaspăt al pădurii în casele noastre. Parfumul sau este asociat cu iarna, cu Crăciunul și cu drumețiile din mijlocul naturii.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Brad Siberian: antibacteriene (eficient în caz de infecții respiratorii), antivirale (infecții virale), antiseptice, deodorante (elimină mirosurile neplăcute), decongestive (eliberează tractul respirator), antispasmodice și antiinflamatoare (spasm bronșic, tuse spastică, spasm intestinal).

Uleiuri compatibile: uleiul de Brad Siberian se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Salvie, Tămâie, Geraniu, Piper Negru, Rozmarin ct cineole, Arbore de Ceai (Tea Tree), Lavandă, Chiparos, Portocală, Pin, Cedru, Lămâie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură conventională. Kid Friendly.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Abies sibirica
Familia botanică: Pinaceae
Cultură: conventională
Țara de origine: Austria
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: ace
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.
Utilizare ulei esențial de Brad Siberian

Piele - uleiul de Brad Siberian, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

natural
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Balsamica
Pamantoasa
Emotional
Claritate
Echilibru
Purificare
Stres/Anxietate
Terapeutice
Antibacterian
Antiinflamator
Antiseptic
Antispasmodic
Antiviral
Decongestiv
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Brad Siberian, 10ml - Saimara

  • adjuvant în caz de bronșită, sinuzită, răceală, gripă;
  • atenuează durerile articulare și cele musculare;
  • purifică și împrospătează aerul din încăpere;

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist