Saimara – tărâmul esențelor naturale

Iți oferim uleiuri esențiale, pure, cu grad terapeutic, cu un impact pozitiv asupra sănătății,
a stării de bine și te învățam cum să le folosești în siguranță.

Grad Teraputic

Puritate

Wellbeing

Educare

Grad terapeutic

Uleiurile noastre sunt pure, obținute, în scop terapeutic, prin distilarea cu aburi a frunzelor, florilor, scoarței, rășinelor, sau prin presarea la rece în cazul citricelor.

Colaboram direct cu distilerii care folosesc plante organice și plante din flora spontană pentru a vă oferi uleiuri esențiale 100% naturale fără aditivi sau ingrediente chimice.

Uleiurile esențiale Saimara sunt esența pură a plantelor, iar efectele lor asupra stării de bine a organismului sunt nenumărate.

Grad Terapeutic
Puritate

Puritate

Uleiurile noastre, fie că vorbim de cele esențiale sau vegetale, sunt obținute din plante sănătoase, crescute în mediul lor natural, fară pesticide și alte chimicale.

Toate uleiurile esențiale sunt însoțite de rapoarte GC/MS care atesta puritate 100%.

Aceste rapoarte pot fi vizualizate pe site-ul nostru, pe pagina fiecărui ulei esențial.

Wellbeing – Stare de bine

A trăi, a munci sau chiar a poposi pentru o scurtă perioadă într-un spațiu care miroase a natură stârnește senzații plăcute și pozitive.

Uleiurile esențiale naturale și pure, obținute din plante crescute în mod ecologic, transformă orice spatiu într-unul primitor și prietenos, îmbunătățesc calitatea aerului, dar și nivelul de împlinire personală, de energie, sănătate fizică, psihică și spirituală.

Cu uleiurile noastre orice spațiu devine o oaza de liniște, relaxare, energizare și confort având un impact pozitiv asupra sănătății și a stării de bine.

Wellbeing - Stare de bine
Educare

Educare

Uleiurile esențiale sunt benefice pentru a susține sănătatea fizică și psihică dacă se folosesc corect.

Informațiile prezentate au la bază studii și literatură de specialitate și au menirea de a te ajuta să folosești uleiurile în siguranță.

Actualizam informațiile în mod constant astfel încât să găsești informații corecte și actualizate.

Produs adaugat in wishlist