• -15%
Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara
Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara
Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara
Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara

Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara

5943091000786  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 33,00 Lei
28,05 Lei 33,00 Lei -15%
  • combate stresul, conferă energie și vitalitate
  • are proprietăți afrodisiace
  • purifică aerul din încăpere

 
Ulei de Scortisoara beneficii

Ulei esențial de scorțișoară se distilează atât din scoarță cât și din frunze. Cel distilat din scoarță are o aromă mai puternică și mai persistentă decât cel obținut din frunze. Este minunat indiferent cum se folosește: difuzat în ambient, încorporat în cosmetice sau într-un ulei purtător pentru masaj.

Ulei esențial de scorțișoară Saimara este obținut din frunze.

Folosit în aromaterapie, difuzat în ambient, uleiul de scorțișoară combate oboseala fizică, psihică și nervoasă, conferă energie și vitalitate, alungă senzația de somnolență, depresia (este un stimulent fizic și psihic). Uleiul esențial de scorțișoară este cunoscut și pentru proprietățile sale afrodisiace fiind un stimulator și tonic sexual.

Difuzat împreună cu uleiul de portocală, uleiul de scorțișoară ne aduce aminte de copilărie, ne introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă, și ne dă o stare de bine.

Folosit împreună cu uleiuri esențiale de citrice, de exemplu de lămâie sau portocale, uleiul de scorțișoară purifică aerul din încăperi.

Fiind o sursă bogată de antioxidanți, uleiul de scorțișoară se folosește și în cosmetică. Protejează pielea împotrivă stresului oxidativ și de efectele negative pe care radicalii liberi îl au asupra acesteia. Se poate folosi în creme de corp, săpunuri, parfumuri, dar și în produse menite să țină insectele la distanță. Adăugat într-un ulei purtător și folosit pentru masaj, uleiul de scorțișoară stimulează circulația periferică, oferă o senzație de căldură în momentul aplicării și are un efect energizant.

Datorită proprietăților sale antibacteriene, uleiul de scorțișoară este folosit în produse de igiena dentară (paste de dinți, ape de gură). Elimină respirația urât mirositoare, reduce inflamațiile gingivale, ameliorează durerile de dinți, etc.

Aroma: aroma uleiului obținut din frunze de scorțișoară este picantă, senzuală, exotică și caldă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Scorțișoară: antibacteriene, antiinflamatoare, repelent.

Uleiuri compatibile: uleiul de scorțișoară se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: pin, rozamarin, mandarină, portocală, ylang ylang, lavandă, ghimbir, lămaie.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Cinnamomum verum
Familia botanică: Lauraceae
Cultură: organică
Țara de origine: Madagascar
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): Eugenol, Benzyl Benzoate, Linalool, Cinnamal, Cinnamyl alcohol, Limonene.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare ulei esențial de Scortisoara

Piele - uleiul de scorțișoară, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Exotica
Emotional
Energie
Purificare
Terapeutice
Antibacterian
Antiinflamator
Repelent
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de scortisoara, 10ml - Saimara

  • combate stresul, conferă energie și vitalitate
  • are proprietăți afrodisiace
  • purifică aerul din încăpere

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist