• -20%
Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara
Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara
Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara
Ulei de Cedru Virginiana, 10ml - Saimara

Ulei de Salvie, 10ml - Saimara

SAI007  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 89,00 Lei
71,20 Lei 89,00 Lei -20%

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de salvie alunga starea de incordare si stresul, calmeaza durerile si crampele menstruale, reduce neplacerile asociate cu menopauza.

Ulei de salvie 100% pur, obtinut din plante bio. Ulei esential Kid Friendly.

 
Beneficii ulei de Salvie
Aromaterapia folosește puterea aromei pentru a calma mintea și pentru a reduce sentimentele de anxietate.

roma declanșează amintiri și emoții, atât negative, cât și pozitive. Folosit în aromaterapie, uleiul de salvie sclarea reduce stresul, anxietatea, calmează mintea și oferă claritate. Un studiu efectuat pe femei care s-au supus unui test medical stresant a arătat că, inhalat, uleiul esențial de salvie a avut un efect relaxant și a contribuit la reducerea tensiunii arteriale.

Datorită proprietăților sale calmante și antidepresive, uleiul de salvie este ideal pentru a restabili echilibrul emoțional. În acest sens se poate difuza ca atare sau în combinație cu alte uleiuri esențiale: portocală, ylang ylang, geranium, bergamotă.

Pentru a se demonstra proprietățile sale antidepresive, salvia a fost testata pe un grup de femei aflate la menopauză. Inhalat, uleiul de salvie a redus cortizolul, supranumit și hormonul stresului, și a avut un efect antidepresiv.

Salvia sclarea, recunoscută din cele mai vechi timpuri ca “iarba sfântă”, este de mare ajutor în perioada de premenopauză și atenuează simptomele menopauzei. Uleiul de salvie conține sclareol, fitoestrogen natural care mimează și stimulează estrogenul în organism, care reduce neplăcerile asociate cu menopauza. Unele studii arată că aplicat pe talpă, uleiul de salvie reduce bufeurile asociate cu menopauza.

Salvia sclarea este de mare ajutor în caz de dismenoree (sindrom dureros care precedă sau însoțește menstruația) şi amenoree (absența ciclului menstrual). Salvia stimulează menstruația în cazul menstrelor scăzute, întârziate sau absente. Masajul abdominal cu ulei de salvie diluat într-un ulei purtător ajută la calmarea durerilor şi a crampelor menstruale.

Câteva picături de uleiul esențial de salvie în apa de gură ajută la igienizarea gurii și în caz de afte bucale.

Uleiul de Salvie 100% natural este recomandat și pentru funcționarea normală a sistemului digestiv. Îmbunătățește digestia, ajută la eliminarea gazelor din intestine, ameliorează neplăceri precum crampe, balonare, diaree, flatulență.

Uleiul esențial de salvie susține sistemul respirator, în caz de laringită, tuse iritativă, astm. Relaxează mușchii de la nivelul căilor respiratorii și atenuează anxietatea care însoțește aceste atacuri.

Salvia este un bun miorelaxant (relaxant al sistemului muscular) motiv pentru care este ideal pentru a ameliora disconfortul muscular cauzat de epuizare și suprasolicitare. Se poate combina cu uleiuri esențiale care au proprietăți similare: bergamotă, lavandă, măghiran, tămâie.

Adăugat în șampon, uleiul de salvie susține sănătatea părului și scalpului (combate mătreața, căderea părului, conferă strălucire). Folosit pe piele, uleiul reglează secreția de sebum și este util în caz de acnee. Folosit în produsele pentru igiena orală, uleiul de salvie contribuie la sănătatea gingiilor.

Uleiul de salvie poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: salvia sclarea are o aromă ierboasă, dulce, lemnoasă.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Salvie: antibacteriene, cicatrizante, antidepresive, antispasmodice, antiinflamatorie, sedative, emenagoge (favorizează menstruația).

Uleiuri compatibile: uleiul de Salvie se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cedru Virginiana, Mușețel German, Geranium (mușcată), Lavandă, Neroli. Portocală, Santal, Ylang Ylang Complet.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: salvia sclarea
Familia botanică: Lamiaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: muguri de flori, frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): linalool, limonene, geraniol
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Salvie

Piele – uleiul de Salvie, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

-difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

-difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Florala
Lemnoasa
Pamantoasa
Emotional
Autoanaliza
Claritate
Echilibru
Terapeutice
Antibacterian
Antiinflamator
Antioxidant
Antispasmodic
Cicatrizant
Decongestiv
Imunostimulator
Sedativ
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Salvie, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de salvie alunga starea de incordare si stresul, calmeaza durerile si crampele menstruale, reduce neplacerile asociate cu menopauza.

Ulei de salvie 100% pur, obtinut din plante bio. Ulei esential Kid Friendly.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist