• -20%
Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara
Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara
Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara
Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara

Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara

SAI016  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 55,00 Lei
44,00 Lei 55,00 Lei -20%

Folosit in aromaterapie pentru adulti si copii, uleiul esential de grapefruit stimuleaza si intareste sistemul imunitar, elimina gandurile negative, aduce veselie, perfect in caz de oboseala cronica si epuizare.

Aduce buna dispoziție, jovialitate, îmbunătățește memoria, focusul și combate tot ce este negativ (energie, gânduri, stare).

 
Beneficii ulei de grapefruit

Aromaterapie - uleiul de grapefrut este unul dintre cele mai cunoscute, iubite și folosite uleiuri esențiale. Folosit în aromaterapie, uleiul esențial de grapefruit contribuie la îndepărtarea gândurilor negative și la orientarea către pozitivitate. Aduce buna dispoziție, jovialitate, îmbunătățește memoria, focusul și combate tot ce este negativ (energie, gânduri, stare). Uleiul de grapefruit este tonicul perfect în caz de oboseală cronică și epuizare. În plus, stimulează și întărește sistemul imunitar.

Difuzat în încăpere, uleiul poate fi un aliat de nădejde pentru persoanele care țin dietă sau cură de slăbire. Oferă o senzație de sațietate și reduce pofta de mâncare. Este un bun aliat pentru persoanele care suferă de obezitate sau mănâncă obsesiv.

Aroma sa dulce, fresh, ușor picanta este adorată și de copii. Uleiul se poate folosi în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârstă lor.

Grapefruit pentru masaj - uleiul de grapefruit amplifică efectul terapeutic al masajului. Câteva picături în uleiul de masaj induc o stare de relaxare, ajută la detensionarea musculară, înlătură senzația de oboseală, atenuează epuizarea nervoasă și emoțională, alungă depresia, tristețea.

Se recomanda ca ingredient în produsele care combat celulita și retenția de apă. Folosit împreună cu uleiul de ghimbir, rozmarin sau piper negru, uleiul de grapefruit atenuează durerea și tensiunea musculară cauzată de efort, stres sau epuizare.

Grapefruit pentru cosmetice handmade – uleiul esențial de grapefruit se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de produse cosmetice bio și naturale handmade. În preparatele naturale pentru piele, uleiul esențial de grapefruit ajută la purificarea și la regenerarea pielii. Se recomandă în mod special pentru tenul mixt, gras și pentru tenul problematic afectat de acnee, coșuri. Folosit în produsele pentru păr, uleiul conferă strălucire și un aspect sănătos.

ATENȚIE: uleiul de grapefruit este foto toxic și din acest motiv nu se recomandă expunerea la raze UV după aplicarea pe piele.

Grapefruit pentru casă - uleiul de grapefruit face minuni pentru starea de spirit, dar și pentru aerul din locuință. Este o alternativă sănătoasă și 100% naturală la lumânările parfumate și odorizantele de cameră chimice din comerț. Se poate folosi în orice anotimp. Pentru un parfum și mai intens de citrice se poate difuza împreună cu uleiul de portocale.

Aroma: are o aromă citrică, proaspătă, cu note dulci.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de grapefruit: antibacterian (eficient în caz de stafilococ auriu, candida), antiinflamator, antioxidant, antidepresiv, analgezic.

Uleiuri compatibile: uleiul de grapefruit se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Citronella, Coriandru, Granium, Ienupăr, Petitgrain, Rozmarin, Ylang Ylang complet.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Citrus paradisii
Familia botanică: Rutaceae
Cultură: organica
Țara de origine: Paraguay
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: presare la rece
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: coaja fructului
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, linalool, citral.
Ambalare: în recipient de sticla de 10 ml, de culoare bruna, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Grapefruit

Piele – uleiul de Grapefruit, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evapora uleiul esențial folosind doar apa, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteza proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spatii micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spatiile mari.

Cosmetice – se poate folosi că ingredient în cosmeticele handmade și pentru realizarea de odorizante de camera naturale care împrospătează aerul.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Citrica
Fructata
Emotional
Claritate
Optimism
Purificare
Terapeutice
Analgezic
Antidepresiv
Antiinflamator
Antioxidant
Anxiolitic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Grapefruit, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie pentru adulti si copii, uleiul esential de grapefruit stimuleaza si intareste sistemul imunitar, elimina gandurile negative, aduce veselie, perfect in caz de oboseala cronica si epuizare.

Aduce buna dispoziție, jovialitate, îmbunătățește memoria, focusul și combate tot ce este negativ (energie, gânduri, stare).

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist