• -20%
Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara
Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara
Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara
Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara

Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara

SAI026  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 41,00 Lei
32,80 Lei 41,00 Lei -20%

Ulei esential de Petitgrain, 100% pur, pentru aromaterapie copii si adulti. Difuzat, uleiul de petitgrain combate depresia, tensiunea nervoasa, induce optimism, bună dispoziție.

In plus, armonizeaza, stimuleaza creativitatea si confera incredere in propria persoana.

Ulei esential pentru aromaterapie, 100% pur, obtinut din fructe bio.

 
Beneficii ulei de Petitgrain

Petitgrain relaxează mintea și corpul pentru a avea un somn odihnitor și pentru a încarca bateriile. Se poate difuza singur înainte de culcare sau împreună cu alte uleiuri esențiale care relaxează, gen lavandă sau bergamotă.

Uleiul esențial de petitgrain combate stresul la locul de muncă și anxietatea din perioada examenelor. Armonizează, stimulează creativitatea și conferă încredere în propria persoană.

Ce au în comun uleiurile esențiale de Neroli, Portocale și Petitgrain?

Toate cele 3 uleiuri esențiale se obțin din copacul citrus aurantium: neroli se obține din flori, cel de portocale din coaja fructelor, iar Petitgrain din frunze și crenguțe.

Uleiul de Petitgrain este un foarte bun substitut pentru uleiul de Neroli. Chiar dacă are proprietăți similare cu neroli, petitgrain nu este la fel de apreciat. Petitgrain, la fel ca neroli, are efect calmant, combate anxietatea, stresul, calmează stările de nervozitate, are efect revitalizat, induce optimism și bună dispoziție. Ca și uleiurile de Neroli și Lavandă, uleiul esențial de petitgrain conține linalyl acetate cu proprietăți calmante și monoterpenol linaolol cu proprietăți calmante și antibacteriene.

În plus are un preț mult mai accesibil decât neroli.

Uleiul esenţial de Petitgran ajută și în caz de spasme intestinale, abdominale și musculare.

Uleiul esențial de petitgrain se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de produse cosmetice bio și naturale. În preparatele naturale pentru piele, uleiul esențial de petitgrain purifică pielea și reglează secreția de sebum. Se recomandă în mod special pentru tenul mixt, gras și pentru tenul problematic afectat de acnee, coșuri. Folosit în produsele pentru păr, uleiul purifică scalpul, conferă strălucire și un aspect sănătos.

Uleiul de Petitgran poate fi folosit în siguranță și la copii respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor.

Aroma: are o aromă proaspătă de citrice, cu note florale, ușor lemnoase și ierboase.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Petitgrain: antibacteriane, anxiolitice, antidepresive, antispasmodic, tonifiante.

Uleiuri compatibile: uleiul de Petitgrain se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Busuioc, Bergamotă, Portocale, Coriandru, Mandarine, Neroli, Grapefruit, Rozmarin, absolut de Iasomie, Lime, Palmarosa, Ylang Ylang Complet, Lămâie

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură conventională. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Citrus aurantium
Familia botanică: Rutaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Paraguay
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze și crenguțe
Componente ale uleiului esențial (alergeni): linalool, geraniol, limonene, citral.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Petitgrain

Piele – uleiul de Petitgrain, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Citrica
Exotica
Florala
Emotional
Claritate
Echilibru
Energie
Terapeutice
Antibacterian
Antidepresiv
Antioxidant
Antispasmodic
Tonic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Petitgrain, 10ml - Saimara

Ulei esential de Petitgrain, 100% pur, pentru aromaterapie copii si adulti. Difuzat, uleiul de petitgrain combate depresia, tensiunea nervoasa, induce optimism, bună dispoziție.

In plus, armonizeaza, stimuleaza creativitatea si confera incredere in propria persoana.

Ulei esential pentru aromaterapie, 100% pur, obtinut din fructe bio.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist