Ulei de Tamaie
Ulei de Tamaie
Ulei de Tamaie
Ulei de Tamaie

Ulei de Tamaie, 10ml - Saimara

SAI033  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 105,00 Lei
105,00 Lei

Folosit in aromaterapie, uleiul de tamaie reduce stresul, tensiunea și epuizarea nervoasă, favorizează starea de meditație, rugăciune.

Difuzat, uleiul esential de tamaie protejeaza casa de energiile negative. 100% pur, ideal pentru aromaterapie copii, adulti.

 
Beneficii Ulei de Tămâie

Rășina de tămâie extrasă din arborele de Boswellia Carterii este folosită încă din antichitate în ritualurile religioase, pentru alungarea spiritelor rele și în scopuri medicale.

Utilizat în aromaterapie, uleiul de tămâie, cunoscut și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum, facilitează introspecția, eliberarea de încărcătura emoțională negativă, inspiră sentimente de pace, dar este, de asemenea, util în tratarea multor dureri fizice și emoționale.

Uleiul esențial de Tămâie, datorită proprietăţilor sale calmante şi echilibrante, ajută la relaxarea sistemului nervos: are un efect de relaxare în situații de anxietate, calmează mintea și ieșirile nervoase, asigură bunăstarea mentală și este foarte util în procesul de vindecare emoțională.

Difuzat în încăpere singur sau un combinație cu alte uleiuri esențiale reconfortante gen Trandafir sau Santal, uleiul de Tămâie este aliatul ideal pentru cei care suferă un dezechilibru emoțional, instabilitate provocată de decesul cuiva drag, suferințe din dragoste, stări conflictuale.

Uleiul esențial de Tămâie amplifică efectul terapeutic al masajului. Câteva picături în uleiul de masaj induc o stare de relaxare și liniște, elimină stările tensionate și ajută la găsirea echilibrului interior. Uleiul de tămâie este folosit de psihoterapeuții și instructorii de yoga pentru crearea unei stări de contemplare.

Are efecte benefice asupra respirației atât în sezonul rece, în caz de astm sau bronșită, cât și în timpul meditației. Uleiul de tămâie diluat într-un ulei purtător și aplicat prin masaj pe piept ajută în caz de atacuri de astm (încetinește respirația). Datorită proprietăților sale analgezice, uleiul esențial de tămâie poate ajuta în caz de dureri menstruale sau reumatice. Susține sistemul imunitar, sănătătea fizică, psihică și emoțională.

Uleiul de Tămâie face minuni nu doar pentru starea de spirit, ci și pentru aerul din locuință. Elimină energia negativă și permite instaurarea și conservarea unei energii pozitive.

Uleiul esențial de Tămâie se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru crearea de parfumuri și produse cosmetice naturale handmade. Proprietățile sale (astringente, cicatrizante, antirid, regenerante, tonifiante) îl recomandă pentru diverse probleme ale pielii: riduri, cicatrici, acnee, vergeturi etc.

Aroma: uleiul esențial de tămâie are o aromă rășinoasă cu note lemnoase (similare cu cele ale pinului, date de compusul α-pinene), proaspătă (note de lămâie date de compusul limonene).

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Tămâie: antioxidante (combate efectele negative ale radicalilor liberi), antiinflamatoare, analgezice, antibacteriene, anxiolitice (are efect relaxant), cicatrizante (stimulează regenerarea epidermei), astringente.

Uleiuri compatibile: uleiul de Tămâie se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cedru Atlas, Lămâie, Salvie, Mir, Pin, Nucșoara, Portocală, Santal, Vetiver.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Boswellia carterii
Familia botanică: Burseraceae
Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: rășină
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Tămâie

Piele – uleiul de tămâie, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
kid
on
Aroma
Balsamica
Exotica
Pamantoasa
Rasinoasa
Emotional
Claritate
Energie
Meditatie
Purificare
Stres/Anxietate
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antiinflamator
Antioxidant
Anxiolitic
Cicatrizant
Imunostimulator
Tonic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Tamaie, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie, uleiul de tamaie reduce stresul, tensiunea și epuizarea nervoasă, favorizează starea de meditație, rugăciune.

Difuzat, uleiul esential de tamaie protejeaza casa de energiile negative. 100% pur, ideal pentru aromaterapie copii, adulti.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist