• -50%
Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara
Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara
Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara
Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara

Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara

SAI032  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 35,00 Lei
17,50 Lei 35,00 Lei -50%

Uleiul de mentă creață (spearmint) este cel mai bland fiind ideal pentru adulti, dar si pentru copii (este un ulei esențial Kid Friendly). 

Uleiul esential de menta spearmint revigoreaza simturile si activitatea cerebrala, alunga stresul, oboseala, durerile de cap si este un aliat impotriva raului de miscare.

 
Beneficii ulei de Menta Creață (Spearmint)

Uleiul de mentă este minunat indiferent cum se folosește: difuzat în ambient, încorporat în cosmetice handmade, într-o baie parfumată sau într-un ulei purtător pentru masaj.

Uleiul de mentă creață (spearmint) este cel mai blând dintre uleiurile esențiale mentolate. Din acest motiv, spre deosebire de menta piperata (peppermint), este un ulei esențial Kid Friendly (se poate folosi și la copii).

Este folosit ca ingredient în produse pentru igiena orală pentru a promova o respirație proaspătă, în produse cosmetice pentru ten (piele impură, acneică) și păr, lumânări parfumate, ca ingredient în săpunuri naturale handmade și nu numai, etc.

Menta creață este folosită și în aromaterapie. Câteva picături în difuzorul de arome sunt suficiente pentru a alungă gândurile negative, durerea de cap, migrenele, stresul, sentimentul de inferioritate și pentru a îmbunătăți capacitate de concentrare, respirația și activitatea cerebrală.

Uleiul de mentă este un aliat împotriva răului de mișcare. Stimulează mirosul și distrage atenția creierului de la mișcarea care poate declanșa senzațiile de rău specifice: greață și senzație de amețeală.

Datorită proprietăților analgezice și antiinflamatoare, uleiul de mentă (spearmint) este ideal în caz de dureri musculare. Masat pe abdomen, uleiul de mentă ajută la reglarea sistemului digestiv.

Aromă: uleiul de mentă creață are o aromă proaspătă, dulce, mentolată cu note ierboase.

Proprietăți terapeutice ulei esențial de mentă creață: antivirale, analgezice, astrigente, antiinflamatoare, antibacteriene.

Uleiuri compatibile: uleiul de mentă spearmint se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Morcov, Lavandă, Mentă, Lămâie, Rozmarin.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Mentha Spicata
Familia botanică: Lamiaceae
Cultură: organică
Țara de origine: India
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: distilare cu abur
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: frunze
Componente ale uleiului esențial (alergeni): limonene, linalool
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Spearmint (mentă creață)

Piele – uleiul de Spearmint (mentă creață), ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode. Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai bună metodă pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apă, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Ingredient cosmetic – se poate folosi ca ingredient în cosmeticele handmade și pentru realizarea de odorizante de cameră naturale care împrospătează aerul.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în formă pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio formă responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fără ca aceste diferențe să influențeze siguranța și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Mentolata
Emotional
Energie
Optimism
Terapeutice
Analgezic
Antibacterian
Antispasmodic
Antiviral
Decongestiv
Mucolitic
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Menta Spearmint, 10ml - Saimara

Uleiul de mentă creață (spearmint) este cel mai bland fiind ideal pentru adulti, dar si pentru copii (este un ulei esențial Kid Friendly). 

Uleiul esential de menta spearmint revigoreaza simturile si activitatea cerebrala, alunga stresul, oboseala, durerile de cap si este un aliat impotriva raului de miscare.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist