• -20%
Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara
Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara
Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara
Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara

Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara

SAI015  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 73,00 Lei
58,40 Lei 73,00 Lei -20%

Uleiul de ghimbir induce pozitivism, optimism, vitalitate, veselie și pofta de viață. Aduce dinamism, forță și voință.

Uleiul esential de ghimbir contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sănătatea sistemului respirator în sezonul rece. Este un aliat de nădejde când răceală și gripa amenință la fiecare pas.

 
Beneficii ulei de Ghimbir

Uleiul esențial de ghimbir susține sănătatea fizică și psihică. Ghimbirul este recomandat ca adjuvant în caz de dureri articulare, musculare, pentru afecţiunile sistemului respirator și pentru ameliorarea tulburărilor la nivelul sistemului digestiv.

Este ideal pentru a îmbunătăți sănătatea psihică, pentru a deveni mai energic și mai pozitiv, pentru a gestiona mai bine emoțiile. Uleiul de ghimbir menține stresul la nivel redus, induce pozitivism, optimism, vitalitate, veselie și pofta de viață. Ghimbirul este perfect pentru a rămâne concentrat, flexibil, optimist și determinat în vremuri rele. Este util atunci cand lipsește derminarea pentru a duce la capăt un proiect. Aduce dinamism, forță și voință.

În plus, ghimbirul este considerat unul dintre cele mai puternice afrodiziace, îi ajută pe cei cărora le lipsește energia sexuală.

Uleiul de Ghimbir oferă sprijin important pentru:

sistemul nervos - uleiul de ghimbir elimină emoțiile negative, stimulează gândirea pozitivă, induce optimism, curaj, vitalitate, motivație, forță și dorință de acțiune. Combate epuizarea nervoasă, creste încrederea in sine, ridică moralul, ajută la recăpătarea puterii de concentrare și a memoriei,

sistemul imunitar și respirator – ghimbirul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sănătatea sistemului respirator în sezonul rece. Este un aliat de nădejde când răceală și gripa amenință la fiecare pas (are proprietăți antivirale si expectorante), în caz de bronșită, congestie a căilor respiratorii, guturai, răceală, gripă, dureri de gât, tuse, sinuzită.

Pentru afecţiunile sistemului respirator se poate difuza sau folosi în inhalator singur sau combinat cu alte uleiuri esenţiale, gen rozmarin, măghiran, sau citrice (pentru eliminarea mucusului).

sistemul digestiv – Diluat corespunzător și masat pe abdomen, este de ajutor în caz de spasme digestive, constipație, indigestie, flatulență, tensiune abdominală, pierderea apetitului. Este recomandat și pentru persoanele care suferă de rău de mișcare, senzație deosebit de neplăcută, caracterizata prin: stare generală de rău, disconfort abdominal, greață, vărsături, amețeală, dureri de cap și alte simptome corelate. Ghimbirul înlătură greata ce se datorează sarcinii, răului de mișcare, tratamentelor chimioterapeutice, intervenţiilor medicale.

sistemul osos și muscular – datorită proprietăților sale antiinflamatoare, analgezice și termogene (încălzire locală), uleiul esențial de ghimbir calmează durerile articulare și musculare. Se diluează corespunzător și se masează zona dureroasă. Pentru durerile articulare se poate folosi în combinație cu piper negru, rozmarin sau geraniu, iar pentru cele musculare se poate folosi în combinație cu piper negru sau mușcată. Se poate folosi si în caz de circulație periferică deficitară și efort fizic prelungit.

Aroma: gimbirul are o aroma iute lămâioasă, cu note lemnoase, balsamice.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Ghimbir: antivomitive (antiemetice - oprește vărsăturile), antibacteriene, antioxidante (protecție împotrivă radicalilor liberi), antiinflamatorii, antispasmodice (combate spasmele), termogene (aplicat pe piele generează căldură pentru a obține o reacție terapeutică locală), analgezice, carminative (calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale), expectorante (util în caz de bronșite cronice).

Uleiuri compatibile: uleiul de Ghimbir se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Cedru Atlas, Piper Negru, Portocale, Tămâie , Lemongrass, Lavanda,Lămâie, Petitgrain, May Chang, Turmeric.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Zingiber officinale
Familia botanică: Zingiberaceae
Cultură: organică
Țara de origine: Sri Lanka
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: rădăcina (rizom)
Componente ale uleiului esențial (alergeni): citral, limonene, geraniol, linalool.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Ghimbir

Piele – uleiul de Ghimbir, că de altfel orice ulei esențial, NU se aplica direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Exotica
Emotional
Energie
Optimism
Purificare
Terapeutice
Analgezic
Antiinflamator
Antioxidant
Antispasmodic
Antiviral
Carminativ
Digestiv
Expectorant
Imunostimulator
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Ghimbir, 10ml - Saimara

Uleiul de ghimbir induce pozitivism, optimism, vitalitate, veselie și pofta de viață. Aduce dinamism, forță și voință.

Uleiul esential de ghimbir contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sănătatea sistemului respirator în sezonul rece. Este un aliat de nădejde când răceală și gripa amenință la fiecare pas.

Scrie un review.

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat in wishlist