• -20%
Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara
Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara
Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara
Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara

Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara

SAI065  |   cu TVA   |  Livrare in 1-2 zile
PRP: 34,00 Lei
27,20 Lei 34,00 Lei -20%

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de lemongrass imbunatateste starea de spirit, efect antistres, alungă oboseala, epuizarea mentală, agitația, neliniștea, depresia și conferă energie, bună dizpozitie, poftă de viață, îmbunătățește capacitatea de concentrare, revigorează mintea, și generează emoții pozitive.

Difuzat, uleiul de lemongrass tine la distanta insectele, tantarii.

 
Beneficii ulei de lemongrass

Uleiul de lemongrass are un parfum fresh de lămâie (datorită cantității elevate de citral pe care o conține) cu note ierboase și se folosește atât în uleiurile de masaj concepute pentru a ameliora durerile musculare cât și în produse repelente și parfumuri de cameră.

Uleiul esențial de lemon grass este un excelent tonic muscular fiind folosit cu succes în terapiile de recuperare fizică, contribuie la scăderea febrei (are porprietati febrifunge), oferă un boost de energie, alungă stările de angoasă, depresie și stres

Difuzat în ambient (câteva picături în difuzor), uleiul esențial de lemongrass susține sănătatea emoțională. Alungă oboseala, epuizarea mentală, agitația, neliniștea, depresia și conferă energie, bună dizpozitie, poftă de viață, îmbunătățește capacitatea de concentrare, revigorează mintea, și generează emoții pozitive. Aduce o stare de confort în momentele cu multă încărcătură și multă solicitare emoțională. Se poate difuza singur sau împreună cu alte uleiuri esențiale gen lavandă, patchouli, tămâie.

Folosit pentru masaj, diluat într-un ulei purtător, uleiul esențial de lemongrass este un adjuvat 100% natural pentru dureri musculare și dureri de cap. În plus combate eficient stresul. Are un parfum puternic ce domină olfactiv orice amestec de uleiuri esențiale. Din acest motiv cantitatea folosită trebuie să fie una mică. Se poate folosi și în caz de piele sensibilă.

Ca și Citronella, uleiul de lemongrass se poate folosi ca repelent antițânțari diluat într-un ulei purtător (se aplică în mod regulat) sau se poate aplică pe pragul de la ușa și pe pervazul ferestrei. Se poate folosi și pentru realizarea de lumânări parfumate, odorizante repelente pentru încăperi și în difuzorul de arome pentru a ține la distanță țânțarii, muștele.

Uleiul esențial de lemongrass se poate folosi pentru prepararea parfumurilor de cameră și în difuzorul de arome. Datorită parfumului puternic pe care îl are (aroma de lămâie este predominantă cu note ierboase), uleiul de lemongrass elimină mirosul de mâncare și cel de țigară, purifică aerul din încăpere, parfumează aerul din locuință.

Datorită proprietăţilor sale antifungice şi antibacteriene, uleiul esențial de lemongras se poate folosi că ingredient în produsele pentru pielea impură afectată de acnee, coșuri, dar și în șampoanele antipaduchi. În caz de infecții micotice se pot adauga câteva picături în produsele de igienă. Se poate folosi singur sau, în funcție de nevoi, în combinație cu alte uleiuri esențiale.

Aroma: uleiul esențial de lemongrass are o aromă intensă, proaspătă de lămâie cu note ierboase. Datorită aromei puternice, se recomandă a se utiliza în cantitate mică.

Proprietăți terapeutice ale uleiului de Lemongrass: antiinflamatoare, antifungice, antibacteriene, antivirale, antidepresive, imunostimulatoare, sedative, febrifunge.

Uleiuri compatibile: uleiul de Lemongrass se poate folosi în combinație cu uleiurile esențiale de: Bergamotă, Morcov, Cedru Virginiana, Citronella, Geranium, Grapefruit, Lavandă, Lămâie, Marjoram, Nucșoară, Palmarosa.

Ulei esențial 100% natural, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Cymbopogon citratus
Familia botanică: Poaceae (Gramineae)
Cultură: organică
Țara de origine: Nepal
Calitate: ulei esențial pur 100% și natural
Kid Friendly: NU
Metoda de extracție: distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: iarbă
Componente ale uleiului esențial (alergeni): citral (geranial + neral), geraniol, limonene, linalool, citronellol, isoeugenol, eugenol
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.
Utilizare ulei esențial de Lemongrass

Piele – uleiul de Lemongrass, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare – Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fără a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

bio
on
pur
on
analize
on
Aroma
Citrica
Ierboasa
Emotional
Energie
Stres/Anxietate
Terapeutice
Antibacterian
Antidepresiv
Antifungic
Antiinflamator
Antiviral
Imunostimulator
Repelent
Stimulant cognitiv
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei esential de Lemongrass, 10ml - Saimara

Folosit in aromaterapie, uleiul esential de lemongrass imbunatateste starea de spirit, efect antistres, alungă oboseala, epuizarea mentală, agitația, neliniștea, depresia și conferă energie, bună dizpozitie, poftă de viață, îmbunătățește capacitatea de concentrare, revigorează mintea, și generează emoții pozitive.

Difuzat, uleiul de lemongrass tine la distanta insectele, tantarii.

Scrie un review.

Produs adaugat in wishlist