Uleiurile esențiale nu doar parfumează casa sau biroul în mod plăcut, ci sunt folosite de sute de ani pentru a îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională și spirituală. Terapia cu uleiuri esențiale, cunoscută și sub denumirea de aromaterapie, poate fi folosită în caz anxietate, stres, dureri de cap sau probleme respiratorii.

Mai jos găsiți 2 rețete cu uleiuri esențiale care îmbunătățesc starea de sănătate și 2 rețete care readuc o stare de bine.

STOP DURERE DE CAP

Durerile de cap pot apărea pe neașteptate, în orice moment al zilei. Îți pot strica buna-dispoziție, și de multe ori îți dau programul peste cap. Te simți obosită, iritată, și cu o putere de concentrare foarte scăzută ceea ce te poate împiedica să îți desfășori cum trebuie sarcinile de serviciu.

Daca nu vrei să recurgi la medicamente, poți apela la natură.

Iată leacul din natură la care poți apela: ulei de masaj 100% natural, ușor de preparat (vezi rețeta de mai jos) cu uleiuri esențiale de mentă, lavandă și tămâie.

Comandă uleiurile Saimara pentru prepararea uleiului de masaj AICI

STOP STRES

Prinși în acest carusel numit viață, deseori ne simțim de-a dreptul copleșiți. Viața modernă are un ritm accelerat de desfășurare și câteodată nu reușim să ținem pasul cu schimbările majore și neprevăzute. Stresul reușeste, de cele mai multe ori, să ne dea lumea peste cap.Te-ai confruntat vreodată cu o astfel de problemă?

Dacă da, atunci un ulei de masaj preparat conform rețetei de mai jos te va ajută să te bucuri de o stare de spirit mult mai calmă, caldă și echilibrată.

Ia-ți tot ce ai nevoie pentru prepararea retetei pe www.saimara.ro

RESPIRATIE USOARA

Odată cu răcirea treptată a vremii, organismul uman este nevoit să se adapteze schimbărilor climatice. În aceasta perioadă de tranziție, suntem mai predispuși la răceli și infecții respiratorii și din acest motiv orice ajutor pentru a trece prin această perioadă este bine venit.

Dacă este natural, cu atât mai bine.

Uleiurile esențiale ne ajută să ameliorăm simptomele virozelor respiratorii, susțin organismul și îmbunătățesc starea de spirit la început de toamnă.

Comandă uleiurile Saimara din reteta AICI.

STOP ANXIETATE

Atunci când simțim în mod constant o stare de neliniște care ne umple mintea cu îngrijorări, îndoieli, obsesii și gânduri negative, ne confruntăm cu simptome de anxietate.

Acestea pot afecta puterea de concentrare, somnul (insomnie, treziri frecvente, somn de proastă calitate), apetitul (inapetență sau mâncat excesiv), relațiile sociale și calitatea vieții în general.

Uleiurile esențiale ajută la combaterea acestor simptome. Pune în difuzor uleiurile esențiale Saimara din rețeta de mai jos și bucură-te de efectele tarapeutice ale uleiurilor esențiale. Comandă uleiurile Saimara din reteta in magazinul online www.saimara.ro

Bucură-te de beneficiile uleiurilor esențiale, bucură-te de natura prețioasă îmbuteliată în sticluțele Saimara.

Daniela

Fa parte din comunitatea noastra

Comentarii (0)

NU sunt comentarii in acest moment

Scrie un comentariu

You are replying to a comment

Produs adaugat in wishlist